NIEUWBOUW RESIDENTIE EMIEL : AL 35% VERKOCHT!

Appartement

Emiel Van Dorenlaan 2, 3600 Genk
Ref: VD100/2019 - algemeen
Bouwjaar: 2019

Omschrijving

Nieuwbouwresidentie EMIEL bestaat uit 17 hoogwaardige appartementen die het “wonen in een stad” een heel andere dimensie geven. De appartementen zijn voorzien van grote glaspartijen die een maximum aan natuurlijke lichtinval garanderen.

Groendaken zorgen voor de nodige rust en geven net dat tikkeltje meer waarde aan uw investering.

De woonoppervlaktes variëren van 60m2 voor een één slaapkamer appartement tot 117m2 voor een luxueuze penthouse. De leefruimtes zullen in verbinding staan met een ruim, meestal zuid georiënteerd terras en alle appartementen beschikken over minstens één berging in het appartement en een private kelderberging.

Tevens is residentie Emiel voorzien van ondergrondse parkings*, een ondergrondse Molok-afvalcontainer, een fietsenstalling, en nog zoveel meer.

Dit unieke nieuwbouwproject in strakke bouwstijl is gelegen in Genk, een bruisende, multiculturele Limburgse stad met flink wat troeven. De hoek van de Emiel Van Dorenlaan en de Westerring, een perceel met een atypische vorm en een duidelijk hoogteverschil ten opzichte van de Westerring, vraagt om een specifieke ingreep. Twee aparte strakke witte volumes worden ingeplant rondom een centrale open ruimte.

Het groene karakter van het hele project wordt versterkt door de platte en licht hellende daken uit te voeren als groendaken. De woonentiteiten zijn maximaal georiënteerd naar deze open ruimte of/en houden rekening met de bezonning.

De strakke en eenvoudige architectuurtaal van de gebouwen wordt benadrukt door het gebruik van duurzame en esthetisch verantwoord materiaalgebruik.

CONTACTEER ONS VIA 089 36 45 50 OF INFO@MARVY.BE OM EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK TE MAKEN VOOR BESPREKING VAN HET PROJECT EN DE BESCHIKBARE APPARTEMENTEN OF OM EEN BROCHURE AAN TE VRAGEN.

*Aankoop staanplaats verplicht.
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Bouwjaar 2019
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt