Kantoor

Rozenkranslaan 30, 3600 Genk
Ref:
Bouwjaar: 2018

Omschrijving

polyvalente handelsruimte van +/- 150m²
+ ARCHIEFRUIMTE van +/- 42m² in de kelderverdieping
+ inpandige GARAGE voorzien van geautomatiseerde sectionaalpoort en extra bergruimte beschikbaar aan euro 29.500.
De handelsruimte heeft een rechtstreekse toegang en is bovendien eveneens toegankelijk via de centrale inkomhal op het gelijkvloers én via de kelderverdieping, uitkomend in de inpandige garage.
Ruime gratis parkeermogelijkheden op het parkeerterrein aan de overkant van de straat is een extra troef!
De handelsruimte en de archiefruimte worden op casco basis verkocht. De gemeenschappelijke delen van Residentie Le Bonheur zijn feilloos afgewerkt met duurzame materialen en voorzien van een zeer hoge afwerkingsgraad.
De handelsruimte maakt deel uit van Residentie LE BONHEUR, een kleinschalig nieuwbouwproject in opstart dat bestaat uit:
1 gelijkvloers HANDELSPAND met archiefruimte en inpandige garage.
4 APPARTEMENTEN, allen met 1 slaapkamer en een ruim terras, privé garage met extra bergruimte en een kelderberging.
De vloeroppervlakte van de appartementen varieert tussen 63 en 75 m². De oppervlakte van de terrassen varieert tussen 10 en liefst 52 m²!
De appartementen worden voorzien van maatkeukens met Zanussi toestellen en natuurstenen tabletten, badkamers met design lavabomeubel en ruime inloopdouches (90 x 140 cm) met glazen wand. Ook aan energiebesparing werd gedacht. Zo zullen de appartementen voorzien worden van vloerverwarming door middel van een hoogrendements gaswandketel van het merk Viessmann en zorgt een uitstekende isolatie en ventilatie voor een laag E-peil.
De garages worden voorzien van geautomatiseerde sectionaalpoorten (met afstandsbediening) en extra bergruimte, zowel op het terras als in de private kelderberging worden stopcontacten en verlichtingsarmaturen voorzien.
MEER WETEN? VUL HET CONTACTFORMULIER OP DE WEBSITE IN OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@MARVY.BE
NB : de opgegeven verkoopprijs is op casco basis, exclusief de garage, B.T.W., registratie- en notariële kosten en eventuele andere kosten.
Recente bestemming Niet ingegeven
EPC waarde 0 kWh/m²
0
Prijs Info op kantoor
Bouwjaar 2018
Nieuwbouw ja
Oppervlakte Gelijkvloers 0.00 m²
Aantal verdiepingen -1
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt