Wie zijn wij

Zaakvoerder Werner Grauls nam in 1993 de fakkel over van zijn vader. Het familiebedrijf dat in 1969 opgericht werd door zijn ouders Marcel Grauls en Yvonne Palmaerts.

Onder leiding van Werner Grauls, vastgoedmakelaar / - expert sinds 1993, groeide Vastgoedkantoor MARVY uit tot marktleider in Genk en rand. Wij mogen stellen dat ons kantoor een uitstekende reputatie geniet door jarenlange ervaring, een goede marktkennis en onze klantgerichte service.

Na een gestage groei sinds de oprichting in 1969 werd het kantoor in 2015 volledig vernieuwd en uitgebreid om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Met een verdriedubbeling van de vloeroppervlakte en een etalage van maar liefst 25m op de Dieplaan, pal in Genk centrum (aan de rotonde tussen het stadhuis en het postkantoor) zijn wij klaar voor de toekomst.

Bij de inrichting werd veel aandacht besteed aan comfort, zowel voor de werknemers als voor de bezoekers en werd er geopteerd voor een dynamisch kantoor. Het resultaat is een sfeervolle, tijdloze en functionele werkomgeving. Het interieur van een kantoor is immers een verlengstuk van de reputatie van een onderneming.